onsdag 21. oktober 2015

Coolababy

Jeg har kjøpt noen Coolababy lomme bleier ifra https://www.wish.com/search/coolababy som jeg er kjempe fornøyd med.
Disse vil jeg kalle den ultimale barnehage bleia. Jeg skal definnetivt bestille flere når minstejenta skal begynne i barnehagen.
De er verken spesielt dyre eller ruver mye.
De er enkle og bruke for alle når man har borrelås og pass formen er tipp topp.
De holder i 6 timer med 2 coolababy innlegg på min stortisser på 16mnd. De har også kjempe fine print som gjør dem ekstra sjarmerende.

De er one size som gjør dem veldig brukervennlig siden de kan brukes hele bleie perioden.
Disse bleiene fins med både borrelås og knapper. De er mørke inni så stygge flekker vises ikke så godt som er en bonus.
Borrelåsen er litt spesiell av seg som gjør at den ikke fester seg til pul trekket på bleiene vist man glemmer og hekte dem fast før vask, men de hekter seg til innlegg og innsiden av bleiene vist de får tar i dem under vasking. Det gjør strengt tatt ikke så mye men det kan resultere i lo inni borrelåsen. Heldigvis så er det enkelt og fjerne lo ifra borren men det er jo alltid litt kjedelig og gjøre dobbelt arbeid når man kan unnslippe det.
Innleggene er brodert med merkenavn så blir det litt enklere for far i hus å vite hvilke innlegg som skal i hvilken type bleie.


 



 
Bildene er hentet ifra: http://www.google.no/search?q=coolababy+bamboo&nord=1&biw=1366&bih=667&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI8fL9lMnTyAIVw5YsCh2hwg7I



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar