torsdag 16. juli 2015

Peachy Green AIO & AI2

Nå har jeg hatt disse to i bruk nå i noen uker og har fått de skikkelig inn vasket og til optimal absorbering. Til mine to stortissere på 1år (jente) og 2,5år (gutt) passet begge kjempe fint. var nette på og holdt ganske lenge når de var optimale. opplevde litt lekkasje i starten men det kom seg fort etter noen vask.

Lite lurt triks pga innerstoffet kan "poppe litt ut" langs lårene er og dra fingeren rundt kanten slik som man må også gjøre med engangs bleier.

Jeg har brukt begge disse som aio bleie så fikk ikke helt prøvd ut ai2 funksjonen men følte at det ikke var helt opptimalt for ai2 funksjon siden den har fleece på undersiden av innleggene. Følte mer at det var en aio hele tiden siden begge disse bleiene er gruelig like hverandre.

Brukte Peachy Green snap-in hampinnlegg på undersiden av hoved innlegget under hele prøvetiden på begge bleiene.

Den største forskjellen på disse to bleiene er at ai2 må man kjøpe innleggene utenom selve trekket og den er One Size med flecce inni, aio har Innlegg som er en blanding av bambus viskose og økologisk bomulls fleece og er One Size uten den kneppingen i midten forran.


SPROUT UP One Size AI2 med Peachy Green snap-in hampinnlegg og bambus innlegg Peachy Green aio/ai2 One Size


Peachy Green One Size AIO Bambus med Peachy Green snap-in hampinnlegg 

bambus innlegg Peachy Green aio/ai2 One Size

Peachy Green snap-in hampinnlegg

Kilde link: http://www.lillegullbleier.no/shop/product/peachy-green-one-size-aio-bambus-william?tm=&sm=toybleier/toybleier-alt-i-ett

http://www.lillegullbleier.no/shop/product/sprout-up-one-size-ai2-peachy-green-13?tm=&sm=toybleier/toybleier-alt-i-2

http://www.lillegullbleier.no/shop/product/1-x-bambus-innlegg-peachy-green-aioai2-one-si?tm=&sm=toybleie-tilbehor/innlegg-toybleier

http://www.lillegullbleier.no/shop/product/peachy-green-snap-in-hampinnlegg?tm=&sm=toybleie-tilbehor/innlegg-toybleier

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar