søndag 7. juni 2015

Hybrid bleier (AI2)



Alt i 2 tøybleier (Ai2):

Her er det to deler ett trekk(bleietrekk med sperrelag) og innlegg derav alt i 2(deler). Disse tøybleiene trenger du mindre av da du kan skifte kun innlegget(så lenge de kun er tisset i) og bruke bleietrekket flere ganger(veksle mellom flere og luft mellom bruk). Du kan beregne ca. 3 vaskbare innlegg pr. bleietrekk. For fulltid vil du da trenge 8 bleietrekk og 24 vaskbare innlegg. Det er en økonomisk og vask- besparende løsning.


økonomisk- trenger færre og mindre vask siden man bruker trekket flere ganger
Beregn ca. 8 vask før innleggene absorberer optimalt

Kilde: http://www.lillegullbleier.no/

Jeg personlig har prøvd ut Flipp Bungenius med engangsinnlegg og mikrofiber innlegg som jeg kjøpte her: http://www.toybleia.no/Flip_Cover_Albert/p2196509_11489043.aspx. 

Har også prøvd Alvehamn hybrid bleiebukse minky one size ifra prøvepakka til tøybleiesnakk på facebook. Alvehamn hybrid bleiebukse kan du få kjøpt på bleiekompaniet sine sider: http://bleiekompaniet.no/products/alvehamn-hybrid-bleiebukse

Disse funker kjempe fint på mine barn både med engangs innlegg og stay dry innlegg.


Jeg har vært så heldig og har blitt sponset av Heidi LilleGull Somdal som driver http://www.lillegullbleier.no/ med en SPROUT UP One Size AI2 Peachy Green med
Peachy Green snap-in hampinnlegg og bambus innlegg Peachy Green aio/ai2 One Size som jeg skal prøve ut på mine små. (anmeldelsen på denne kommer etter den har vært brukt ca 12 ganger, i et eget innlegg)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar